none
none Top none
Blacline
none

iPhone Apps
punkter

Häftet Stukad fot
punkter

Vår webbutik

punkter

Våra partners
punkter

Media
punkter

Om Bodynfo
punkter

Privacy Policy
punkter

Support
punkter

none Det här är Bodynfo!
none
Bodynfo´s produktion av instruktiva bild- och textmaterial startade i mitten av 80-talet med att Torsten Larsson i sitt arbete som sjukgymnast saknade ett vettigt informationsmaterial i dialogen med sina patienter. Samma brist fanns vid utbildning av grupper då han hade uppdrag inom företagshälsovården och som utbildare av idrottsledare och idrottare. Det han sökte efter var ett bildmaterial som på ett korrekt och samtidigt enkelt sätt beskrev leder och musklers anatomi, skador, ergonomi och olika träningsmodeller. Då han själv försökte att rita något så var det ingen som förstod vad det var han ville visa… Av en slump träffade han illustratören Bertil Nordström och ett framgångsrikt samarbete inleddes där Torsten kunde få sina goda idéer omsatta i pedagogiska illustrationer vilka med sjukgymnast Inger Bjernestedts hjälp kompletterades med instruktiva texter.
  Detta har resulterat i en stor mängd produkter: Böcker och planscher inom områdena stretching, bålstabilitetsträning och fotledsstukning, undervisnings- och patientinformationsmaterial inom områdena; Idrottsskador, Ländryggsbesvär, Nacke-axlar. De pedagogiska verktygen har kontinuerligt stämts av mot kolleger och böckerna har skrivits tillsammans med inom ämnesområdet skickliga sjukgymnaster, naprapater och idrottslärare.
Produkterna har fått stor uppskattning och kunderna är allt från sjukgymnaster och idrottslärare till tränare och motionärer.
En stor satsning har nu inletts med att instruktionsmaterialet Stukad fot lanseras som en iPhoneapplikation. Fler av Bodynfo´s produkter är planerade att göras tillgängliga via detta nya framgångsrika digitala media.
     
     
none
none
          
 
  Bodynfo. Hagvägen 22. 831 48 Östersund.. Sweden. Mail: info@bodyapp.eu  
none